Jak to všechno vidím já?

A proč se lidé bojí MLM - síťového marketingu?

Už jenom slovo MLM v někom vyvolává negativní pocity a třeba ani neví proč nebo má důvody, které se síťovým marketingem vůbec nesouvisí.

Někteří s ním mají zkušenosti, protože do MLM vstoupili a neuspěli. Pokud to byl opravdu dobrý MLM systém s dobrými produkty, asi správně nepracovali, protože jinak by určitě uspěli. Neměli správného lídra, sponzora, který by je vedl, ukázal jim, co a jak mají dělat a pomáhal jim.
Nebo měli dobrého sponzora, ale nic nedělali, neptali se, nevyžadovali od něj pomoc (proto máte sponzora), nic se neučili a tak jim nemělo co fungovat.
Někteří narazili na multilevel, kde museli zaplatit peníze třeba jen za jeden produkt nebo museli dát vklad. V tomto systému nezískali asi dobré zkušenosti.To asi ani nebyl multi-level.

Mnozí to ale ani nevyzkoušeli, ale někde slyšeli, jaký je to podvod, pyramida, letadlo a s tímto kritizováním si vystačili a i nadále vystačí. Někteří z nich se nakonec přesvědčí, jak to opravdu funguje a že to funguje. Někteří si povedou stále svoji. A hlavně to nikdy nevyzkouší....

Já osobně jsem vyzkoušela za ta léta několik multilevelů (hlavně, když to tady začínalo - Amway, LR...), ale nikdo ze sponzorů mi neradil, nepomohl a tak to vždycky skončilo do ztracena. Nevěděla jsem, co a jak mám dělat, on-line svět tehdy ještě nebyl a tak mi to nefungovalo. Ono to ale nefungovalo ani dalším lidem, nevěděli jsme pořádně, jak na to. Ale kvůli tomu jsem nikdy tento systém nehanila, protože vím, že to bylo ve mě, že jsem víc nehledala informace.

Proč se lidé bojí síťového marketingu?

Protože lidé nejsou zvyklí nést za sebe zodpovědnost, za své činy, za svoji práci. Bojí se překročit svoji komfortní zónu, vyjít ze svého stereotypu a začít dělat něco jiného a jinak. Být sami sebou.
Raději poslouchají příkazy, nemusí přemýšlet a pak si jen na všechno stěžují a obviňují ostatní za to, co se jim nedaří.

SÍŤOVÝ MARKETING

je ale to nejlepší, nejspravedlivější podnikání, které existuje. I v dnešní době, kdy už dávno šly stranou osobní schůzky a telefonování lidem. Všechno se přesouvá do on-line světa, je to daleko jednodušší. Někdo preferuje ještě hlavně osobní setkání a schůzky, osobní kontakt je prostě nejlepší, ale nepovede se mu oslovit tolik lidí, jako na sociálních sítích.

Osobní kontakt je potřeba, lidi si popovídají naživo, poznají se osobně. Takovou, alespoň alternativou je i on-line setkání členů se sponzory, lídry, kde se aspoň všichni vidí a popovídají si lépe jak v telefonu. Tato setkání by měla být častá.
A schůzky s potenciálními klienty je dobré dělat tehdy, když už něco vědí a chtějí více informací a prohlédnout si produkty. Oslovovat cizí lidi jen tak je celkem ztráta času a tito lidé vás většinou odmítnou.

Multi-level marketing je prostě o budování týmu, o oslovování lidí a seznamování je s našimi produkty, s čím jim tyto produkty pomohou, s naší prací a možnými výdělky. Je to neustálý kontakt s lidmi, jak ve svém týmu, tak okolo.

Další jsou hlášky o tom, že dělají na ty lidi nad sebou, kteří dostanou peníze a oni sami z toho nebudou nic mít. Že budou muset nahánět lidi, volat jim, obtěžovat je svojí nabídkou, vnucovat jim nějaký produkt. Tady s námi se můžete přesvědčit, že tomu tak vůbec není.
Tohle bohužel říkají i někteří naši už dlouho členové. Oni se totiž vůbec nezajímali o systém, jak to vlastně funguje nebo ho vůbec nepochopili. I to se občas stává a občas objevuje v příspěvcích.

Že je to pyramida, přitom si málokdo uvědomí, že pyramida je vlastně každá firma - majitel, ředitel, náměstci, vedoucí, mistři a pak na konci pracující nebo dělníci. I vláda má vlastně pyramidu. Ukažte mi ale někoho z dělníků, který se stane náměstkem nebo dokonce ředitelem, i kdyby pracoval sebelépe.

V síťovém marketingu se tím ředitelem může stát kdokoliv v síti, kdo bude pracovat. Nezáleží na tom, jestli je v systému déle nebo právě začal. Záleží pouze na jednom - jestli bude chtít pracovat, bude samostatný a bude mít nějaký cíl. A pak jeho výdělky mohou být daleko vyšší, něž výdělky nějakého náměstka. A i toho jeho sponzora nebo lídra nad ním. Máte tu takových případů hodně. Ale hlavně vás nikdo z vašich lidí nemůže předběhnou ani vám ho nikdo s celou jeho sítí nevezme.

A multilevelový systém je opravdu taková pyramida. Srovnejte si všechny produkty do pyramidy.

Jen my už jsme se přesunuli z off-line do on-line a už nepoužíváme ty staré metody obvolávání známých, i cizích lidí a nabízení lidem okolo sebe možnost výdělku nebo koupi produktu. V on-line světě už můžete o sobě, o produktech a o tom, co děláte, dát lidem vědět úplně jiným způsobem. Oslovit je můžete i osobně, pozvat je na naši kávu, dát jim ke kávě cukrovinky, promluvit s nimi o zdraví (takhle zveme kamarády) .... způsobů, jak dát o sobě vědět, je hodně.

Multilevel je super způsob práce, všude ve světě funguje velice dobře. A je to způsob spravedlivý, který dává opravdu velké šance všem, co jdou za svým cílem, jsou samostatní a jsou ochotni pracovat. To je v tomhle systému to nejdůležitější - chtít, jít za svým cílem, vědět, že budu pracovat a hlavně být samostatný. Odměnou za to je pak svoboda, peníze, noví kamarádi a další možnosti, o kterých jste dříve jen snili. A hlavně - je to podnikání bez velkých nákladů.

A když chcete jen být samospotřebitelem, nakupovat pro sebe a rodinu, je to také v pořádku. Získáte produkty, ke kterým se jinak nedostanete, se slevami a hlavně budete zdraví.

Já vím, že stále opakuji slovo být samostatný - bez toho to totiž nejde, to vidím okolo sebe. Tady vám nikdo nedá úkoly, nikdo nebude volat, co jste udělali, jak jste to udělali. Tady je to na vás. Vy musíte volat a chtít pomoc, radu, doplnit informace. A pokud vy sami nic nevymyslíte, neuděláte, nic mít nebudete. A co byste měli dělat, to vidíte okolo sebe.
Ale něco vám prozradím. Pokud jste zvyklí dostávat úkoly a nejste zatím ještě samostatní, tak vám malé úkoly můžeme dávat. Než se to sami naučíte...

Já jsem ráda, že jsem si společnost vybrala. Tenhle multilevel má dobrý systém, body se přičítají a nezačíná se každý měsíc od nuly, jako všude jinde. Nemusíte se svými lidmi dělat určité obraty, abyste si udrželi procenta. A to je právě vynikající a jedinečné. Všechno vám zůstane, i když právě nemůžete pracovat - body, uložené provize. A naopak, vaši lidé vás posunou svými body výše. Kdo nedělá, neobjednává, nemá sice provize, ale nic jiného neztratí. Takže může kdykoliv pokračovat. Začít prostě kdykoliv uprostřed a tím, že ho ostatní vynesli na vyšší pozici, jen získává daleko lepší start. I to má někdy výhodu pro ty, co nevěří. Tenhle multilevel je vynikající a spravedlivý. A tak i při práci, při studiu, na RD, se dá budovat tým a pracovat postupně, protože vás nic nehoní. Honit se za úspěchem můžete jen vy sami.

Každý jde do MLM s nějakým cílem. Vydělat si peníze, mít do budoucna stálý příjem, mít navíc peníze do rodinného rozpočtu, mít okolo sebe spoustu lidí, vybudovat si levně svoji vlastní firmu, nemuset chodit do práce, mít volnost a svobodu, nebýt závislý na svém zaměstnavateli, dosáhnout co nejdříve té nejvyšší pozice a tak dále. Každý má nějaký svůj cíl. Pokud ho ale nemá, tak multilevel pro něj nebude jednoduchý.

Ono to chce také i vytrvalost, MLM je záležitost dlouhodobá. Je potřeba se učit nové věci, chce to samostatnost, nějaké nápady, kreativitu a nečekat ihned velké zisky, auta, dovolené, jak některé firmy slibují. Pokud chcete svobodu, dlouhodobé peníze, musíte pro to udělat hodně sami.

Pokud se ale zaregistrujete, nebudete se o nic zajímat, nic nedělat a jen sedět a čekat, že vám někdo zavolá, že za vás někdo něco udělá, že tam najednou budete mít peníze, tak je to naprosto zbytečná registrace. O takovéhle lidi ani nemáme zájem.

Ale pokud se začnete zajímat, budete se chtít dál vzdělávat, učit se, nechat si poradit, všichni vám rádi pomohou, poradí, naučí vás, budou se vám věnovat. A o tom je síťový marketing. Protože vy tohle zase pak budete dělat pro své lidi. Takovýto lidé jsou vítáni a vůbec nevadí, že nic nevědí, neumí, důležité je, že chtějí!

Vezměte si papír a tužku. Doprostřed si napište MLM a okolo napište všechno, co jste v životě dokázali. Uvidíte sami, že MLM je proti tomu všemu úplné nic.

facebook

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS 
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

U NÁS NAJDETE I DOPLŇKY STRAVY BEZ

Mám okolo sebe spoustu produktů pro zdraví a to víc jak 20 let. Přesto o nich většina lidí neví a nevyzkoušela je. Spousta lidí má problémy s imunitou a cukrovkou, s klouby, nadváhou a nic jim na to nezabírá. Pojďte mezi nás a vyzkoušejte to a uvidíte. Určitě si je oblíbíte vy i vaše okolí. A přinesou vám třeba i víc než jen lepší zdraví.